Caw De Poort Brugge
salon33.jpg

Informatie i.v.m. de structuur
De site ziet er vrij sober uit maar er staat veel informatie op. De informatiebronnen die je vind op de site van CAW de Poort zijn betrouwbaar. Er zit geen copyright op de documenten. Maar het logo staat wel overal op.
De inhoud van de site is betrouwbaar want je kan alles op meerdere sites terug vinden. De site gebruikt geen externe links, maar dit is niet nodig want alles op de site is afkomstig van het CAW zelf. Er is dus geen controle nodig.
De informatie is zeer duidelijk voorgesteld. Onder ieder tabblad zit de juiste informatie. De site heeft niet echt argumenten er op staan dus hebben ze ook geen evenwicht tussen pro’s en contra’s.
De auteur neemt geen enkel standpunt is op de website.
De auteur praat in stereotypen. Het verhaal op de website is zeer informatief en niet overdreven of opgeklopt? Er zijn geen kritieken van de tegenpartij opgenomen in de site.
De auteur van de website is een medewerken van het CAW de Poort. Hij vind de problematiek die het CAW bestudeert zeer belangrijk want hij heeft veel informatie erover. De auteur is zeker een deskundige rond de materie want de informatie die je vind is zeer nuttig. Je vind veel inzichten en rapporten op de website die veel informatie rond de materie geven.
Ik denk dat auteur geen gegevens achterhoudt of bewust niet belicht want hij kan daar geen enkel voordeel uit halen. Het CAW de Poort werkt efficiënt en heeft geen negatieve zaken die ze moeten achterhouden.

Contactgegevens
CAW De Poort - Onthaal
Vlamingdam 36
8000 Brugge
tel: 050 / 44.57.00
fax: 050 / 44.57.02
e-mail: eb.troopedwac|laahtno#eb.troopedwac|laahtno1

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License